Βιωματικό πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών για παιδιά 6-12 ετών.  

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας που αποσκοπεί στην ολόπλευρη και ουσιαστική εκμάθηση της γλώσσας η οποία συντελείται με διαδραστικό, ευχάριστο και ψυχαγωγικό τρόπο.

Σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό βιβλίο κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μικροί μαθητές αποκομίζουν πολύτιμες γνώσεις μεσα από την αφήγηση ιστοριών και την δραματοποιηση ρόλων, καλούνται να διατυπώσουν τις απόψεις τους πάνω σε διάφορα σύγχρονα θέματα, μέσα από projects και οπτικοακουστικά μέσα, παρακολουθούν παιδικές σειρές στα αγγλικά, μαγειρεύουν, φτιάχνουν δικές τους συνταγές, κάνουν ευχάριστες δραστηριότητες και χειροτεχνίες, παίζουν ποικίλα εκπαιδευτικά και επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων, κάνουν science labs ακόμη και μάθημα γυμναστικής!

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 5 επίπεδα με την απόκτηση του First Certificate in English. Ανάλογα με τον ρυθμό εκμάθησης κάθε επίπεδο μπορεί να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Τα πακέτα είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Η διδασκαλία διεξάγεται ατομικά ή σε μικρά γκρουπ 2-4 ατόμων. Τα βιωματικά προγράμματα μπορούν να διεξαχθούν και εξ' αποστάσεως! 

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά. 

Διάρκεια προγράμματος

Το πρόγραμμα βιωματικής εκμάθησης έχει συνολική διάρκεια 9 μηνών και μπορεί να διεξαχθεί από 2-4 ώρες/εβδομάδα. Τα ανωτέρω εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να διεξαχθούν σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο εντός του έτους, καλό είναι πάντως να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας τουλάχιστον 1 μήνα νωρίτερα από την ημερομηνία που επιθυμείτε να ξεκινήσετε μαθήματα, γιατί ενδέχεται να υπάρχει λίστα αναμονής λόγω αυξημένης ζήτησης.