Το Αγγλικό σχολείο στο σπίτι!

Πρόγραμμα εκμάθησης για μαθητές 6-12 ετών. 

 

Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα φέρνουμε το αγγλόφωνο σχολείο στο σπίτι σας, εφαρμόζοντας το αγγλικό διεθνές πρόγραμμα διδασκαλίας της αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη εκμάθηση της γλώσσας με ποικίλη θεματολογία που περιλαμβάνει τα βασικά μαθήματα της αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας, μαθηματικών, φυσικής/χημείας και δευτερευόντως τα μαθήματα της γεωγραφίας, ιστορίας και τεχνολογίας.

 

Εφαρμόζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκμάθησης προετοιμάζεστε για την εισαγωγή σας σε οποιοδήποτε αγγλόφωνο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το παιδί σας θα μπορεί άνετα να παρακολουθήσει και να ενταχθεί σε τμήμα native speakers είτε συνεχίσει τις σπουδές του στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Η διδασκαλία γίνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους καθηγητές με μητρική γλώσσα την αγγλική ενώ παράλληλα απολαμβάνετε την πολυτέλεια της ιδιωτικής εκπαίδευσης ενός αγγλικού σχολείου στην άνεση του δικού σας σπιτιού αποκομίζοντας τις ίδιες γνώσεις που θα σας παρείχε ένα οποιοδήποτε ιδιωτικό αγγλόφωνο σχολείο προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. 

Το συγκριτικό πλεονέκτημα που σας παρέχουμε σε σχέση με την παραδοσιακή διδασκαλία σε μια σχολική αίθουσα είναι

  • η εξατομικευμένη μάθηση

  • διδασκαλία που συντελείται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα

  • συνεχής επικοινωνία στην γλώσσα -στόχο από τα παιδιά καθ' ολη τη διάρκεια του μαθήματος 

  • άμεσα αποτελέσματα, μεγάλη ευχαίρεια στην επικοινωνία 

  • εκμάθηση με ειδική βιβλιογραφία βασισμένη στο αγγλικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για δημοτικά σχολεία

  • χαμηλό κόστος διδάκτρων σε σχέση με τα αγγλικά ιδιωτικά σχολεία. 

Διάρκεια Προγράμματος

Το "Bilingual Program" απευθύνεται σε μαθητές Β' -Στ' Δημοτικού. Σε παιδιά Α' Δημοτικού η εκμάθηση της ξένης γλώσσας γίνεται μέσα από διδασκαλία γραφής και ανάγνωσης, καλλιτεχνικών , μουσικής/ποίησης και ποικίλων δραστηριοτήτων. 

Η διάρκεια κάθε προγράμματος μπορεί να είναι 5, 6 ή 8 ώρες/εβδομαδιαίως, 3 - 5 ημέρες/εβδομάδα. Ανάλογα με το πακέτο που αγοράζετε καθορίζεται και ο αριθμός των σχολικών μαθημάτων που θα διεξαχθούν. Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο σας ατομικά ή σε μικρά γκρουπ 2-4 ατόμων.

Τα ανωτέρω εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να διεξαχθούν σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο εντός του έτους, καλό είναι πάντως να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία που επιθυμείτε να ξεκινήσετε μαθήματα, γιατί ενδέχεται να υπάρχει λίστα αναμονής λόγω αυξημένης ζήτησης. 

Για τον λόγο αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε σχετικά.