Σχετικά

The English Home School for children

Με ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά δημιουργήθηκε το 2014 το πρώτο βιωματικό English Home School στην Ελλάδα με σκοπό να φέρει τα παιδιά μας σε επαφή με την αγγλική γλώσσα μέσω της δημιουργίας και της έκφρασης και να τους δώσει κίνητρο για μάθηση και σωστή χρήση της γλώσσας από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους

Το Creative English at Home είναι το πρώτο αγγλόφωνο Σχολείο στο Σπίτι στην Ελλάδα που λειτουργεί με τις πιο καινοτόμες και επαναστατικές μεθόδους διδασκαλίας ξένων γλωσσών. 

Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας 2-6 ετών και σε μαθητές δημοτικού 7-12 ετών. Μέσα από την βιωματική, δημιουργική διδασκαλία τα παιδιά διδάσκονται την γλώσσα με φυσικό τρόπο αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την κριτική τους σκέψη, αποκτούν αυτοπεποίθηση και μαθαίνουν να αξιοποιούν τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους διευρύνοντας παράλληλα τις γνώσεις τους σε ποικίλα θέματα της καθημερινής μας ζωής. 

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά στον χώρο σας σε μικρά γκρουπ 2-4 ατόμων ή ατομικά. 

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε. Συγκριτικό πλεονέκτημα. 

  • Σας παρέχουμε ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας στην ασφάλεια και την θαλπωρή του σπιτιού σας. 

  • Εξατομικευμένη διδασκαλία, ευελιξία στην διεξαγωγή του προγράμματος, ουσιαστική και αποτελεσματική μάθηση. 

  •  Ενίσχυση της προφορικής επικοινωνίας των μαθητών μέσα από στοχευμένες δραστηριότητες που επιφέρουν άμεσα αποτελέσματα.

  • Τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα και πιο γρήγορα την ξένη γλώσσα όταν βρίσκονται στον προσωπικό τους χώρο, δεν αποσπάται η προσοχή τους, ενώ συμμετέχουν ενεργά καθ'όλη τη διάρκεια του μαθήματος. 

  • Χτίζεται σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κατανόησης και αλληλοσεβασμού μεταξύ δασκάλου-μαθητευόμενου. 

  • Το επίπεδο γνώσεων των μαθητών είναι πιο προχωρημένο από οποιουδήποτε συνομίληκού τους σε αντίστοιχο επίπεδο.

  • Ο ρυθμός εκμάθησης της γλώσσας οποιουδήποτε προγράμματος επιλέξετε, είναι ο διπλάσιος από οποιοδήποτε ιδιωτικό σχολείο ή φροντιστήριο ξένων γλωσσών! 

  • Σας εξασφαλίζουμε συνεργασία με έμπειρους, επαγγελματίες καθηγητές και παιδαγωγούς, με κατάρτιση και γνώση του αντικειμένου, αλλά και συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση από εμας για την βέλτιστη δυνατή διεξαγωγή και υλοποίηση του διδακτικού προγράμματος.  

 

 

Οι συνεργάτες μας
 

Τα μαθήματα γίνονται από καθηγήτριες αγγλικών με πολυετή πείρα στην διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και ειδικά εκπαιδευμένες σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

 

Η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, ώστε να διασφαλίζουμε την μέγιστη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών για εσάς και τα παιδιά σας.